Verzending & bezorging

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Je bestelling zal gemiddeld 7 werkdagen na de betaling worden verzonden (weekenden en feestdagen niet meegerekend). Mocht de verzendtermijn anders zijn dan wordt dit vermeld bij het artikel. Om te zorgen dat je bestelling netjes wordt afgeleverd werken wij samen met GLS. Het is ook mogelijk om je bestelling te traceren zodat je precies kunt zien waar het pakketje zich bevindt vanaf het moment dat het ons magazijn verlaat. Wij kunnen helaas geen exacte datum of tijdstip garanderen waarop een pakket wordt afgeleverd. Zorg daarom altijd dat er iemand aanwezig is op het afleveradres. Je kunt eventueel ook contact opnemen met de pakketdienst om de voortgang van je pakket op te vragen.

Verzendkosten:

Oostenrijk    € 8,75
België    € 7,25
Bulgarije    € 15,50
Kroatië    € 14,00
Tsjechië    € 14,00
Denemarken    € 8,25
Estland    € 14,00
Finland    € 16,00
Frankrijk    € 9,50
Duitsland    € 7,25
Hongarije    € 13,50
Ierland    € 12,00
Italië    € 11,95
Letland    € 14,00
Litouwen    € 14,00
Luxemburg    € 8,75
Nederland    € 6,95
Polen    € 14,00
Portugal    € 15,50
Roemenië    € 14,00
Slowakije    € 14,00
Slovenië    € 14,00
Spanje    € 14,50
Zweden    € 14,50
Groot Brittannië    € 9,50

Kan ik het afleveradres nog wijzigen?

Nadat je bestelling is geplaatst kun je het afleveradres helaas niet meer veranderen. Denk daarom altijd goed na over het afleveradres dat je kiest. Als je overdag niet thuis bent dan kun je het pakket op een alternatief adres laten bezorgen.

Kan ik mijn bestelling zelf afhalen?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Omdat wij elke dag grote aantallen pakketten verzenden vanuit verschillende magazijnen kunnen we hierop geen uitzonderingen maken.

Hoe kan ik de status van mijn bestelling in de gaten houden?

Je kunt de status van je bestelling in de gaten houden door in te loggen op de "Mijn Account" pagina van de website. Daar kun je een overzicht zien van al je bestellingen en de status ervan.

Mijn track & trace code werkt niet. Hoe kan ik mijn pakket nu traceren?

Wanneer je een track & trace code ontvangt per mail, kan het nog tot 's avonds duren voordat je het pakket kunt traceren via de website van GLS. Wanneer de track & trace code de volgende dag nog steeds niet werkt kun je altijd even contact opnemen met ons via het contactformulier.

Wat gebeurt er met mijn bestelling als mijn pakket retour wordt gestuurd naar jullie magazijn?

​Wanneer het pakket na meerdere pogingen niet kan worden afgeleverd en je hebt niet gereageerd op het niet thuis bericht van GLS dan wordt het pakket retour gezonden naar ons magazijn. Wij zijn dan helaas genoodzaakt om de bestelling te annuleren en het aankoopbedrag terug te storten. Het is mogelijk om het pakket opnieuw te laten versturen, alleen ben je dan verplicht de verzendkosten nogmaals te voldoen.